1. Contact

Als je interesse hebt in bedrijfskleding van Van der Heijden Workwear kan je met ons in contact komen door het online contactformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met je opnemen om jouw voorkeuren op het gebied van bedrijfskleding te bespreken. Natuurlijk kan je ons ook zelf bellen. Bij wederzijdse interesse maken we graag kennis met je op jouw locatie of bij ons in de showroom!

2. Kennismaking

Tijdens de kennismaking zijn wij vooral benieuwd naar jouw wensen, aangezien het hier om draait. Op basis hiervan adviseren we je en vertellen je wat wij kunnen betekenen voor jou. Hierbij zullen wij samples (voorbeelden) laten zien en kunnen we deze samen finetunen, totdat jij tevreden bent. We kunnen ook zorgen voor gespecialiseerde samples om je een gerichter beeld te geven van de mogelijkheden. Wil je bedrijfskleding met logo, dan kan je bij ons kiezen om deze te laten bedrukken of borduren.

3. Bestelling

Voordat we de bestelling definitief maken, kunnen we eventueel een aantal op maat gemaakte producten bestellen, zodat we zeker weten dat je tevreden bent met het gewenste eindresultaat. Zodra je akkoord hebt gegeven en de bestelinformatie bij ons compleet is, nemen wij de order in behandeling. De artikelen worden dan naar jouw wens samengesteld binnen ons netwerk van betrouwbare partners.

4. Aflevering en nazorg

Zodra wij de bedrijfskleding compleet binnen hebben, wordt deze netjes verpakt. Wil je de producten per persoon verpakt hebben, bijvoorbeeld 3 shirtjes, 2 truien en 2 broeken, dan worden deze verpakt in één pakket. De bestelling wordt geleverd door middel van verzending of je mag het afhalen. Precies zoals jij het graag wilt.