Zoeken

Krijg je niet gevonden wat je zoekt?

Wilt u een bestelling doen voor een sportclub of vereniging dan gaan wij graag met je in gesprek.
Omdat wij klaar staan voor zowel ZZP’ers als Large Accounts en alles wat daar tussen in ligt houden wij geen minimale bestelhoeveelheid aan.
Omdat wij graag een offerte op maat maken, vragen wij je jouw gegevens in te vullen in ons contact formulier waarna wij binnen 24 uur telefonisch contact met je op zullen nemen.
Alle geleverde bedrijfskleding zijn voorzien van wasvoorschriften.
Wij staan altijd open om hierover te praten, vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op.
Je kan altijd een open sollicitatie sturen naar info@vanderheijdenworkwear.nl.
Wij houden van een open en duidelijke communicatie en zullen vooraf duidelijk de pasvorm en valling bespreken met je. Mocht het toch gebeuren dat bedrijfskleding niet past, kan dit binnen 1 week geruild worden.
In onze showroom is het mogelijk om al een groot gedeelte van ons assortiment te bekijken, te voelen en te passen. Liever bij u op locatie? Dan komen wij graag bij u langs.
Bij een bestelling boven de €150,- zijn de verzendkosten gratis. Bij een bestelling onder de €150,- bedragen de verzendkosten per bestelling €9,50.
Dit is geheel afhankelijk van de order en je wensen. Dit kan uiteraard verzonden worden maar is het een kleinere bestelling bij Van der Heijden Workwear in de buurt zouden wij dit in overleg ook kunnen komen brengen. Uiteraard mag je het ook altijd bij ons ophalen als dit voor jou fijner is.
De levertijd van bedrijfskleding kan verschillen van een aantal dagen tot 4 weken. Dit hangt af van de wens van de klant (onbedrukte of bedrukte kleding, geborduurde kleding en de hoeveelheid).
Dat is vervelend om te horen! Als je contact opneemt met Van der Heijden Workwear zullen wij dit tot op de bodem uitzoeken voor je en dit zo snel mogelijk voor je oplossen.
Omdat wij vooraf zorgen dat we op één lijn zitten met jou en jouw wensen zal dit niet zo snel nodig zijn. Wat betreft de uitzonderingen, zijn er voorwaarden verbonden aan het retourneren van bedrijfskleding. Neem hiervoor contact op met Van der Heijden Workwear.