Bekijk onze collectie!


Op deze pagina krijg je een impressie naar wat wij allemaal aanbieden. Benieuwd naar wat Van der Heijden Workwear nog meer te bieden heeft? Kom dan gerust een keer langs bij ons in de winkel! Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een afspraak.


CONTACT OPNEMEN

Categorieën


Alle producten

Truien

T-Shirts

Vesten

Longsleeves

Polo's

Broeken

Jassen

Overig

Producten


Onze hardloopmerken


Na decennia werkzaam te zijn geweest als fabrikant voor heel veel bekende fashion- sport- en werkkleding merken, besloten ze dat het nu tijd is voor de derde generatie om met een eigen label de markt te betreden.


Naast hun eigen label verzorgt Image Workwear ook Specials/ private label producties. Geheel naar wens van de klant. Image Workwear is een jong en innovatief bedrijf waar kwaliteit op 1 staat.

Wij zijn Tricorp - één team - meer dan 70 medewerkers die samen werken én samenwerken aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Dit is dan ook de reden van ons bestaan.


Tricorp is opgericht met als doel professionals te voorzien van werkkleding die ervoor zorgt dat ze het beste uit hun werkdag halen. Tricorp is werkkleding voor dames en heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding.

De kleding moet perfect passen; het postuur en de wensen van de drager maken niet het verschil, wij maken het verschil. Dit doen wij door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de drager, daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.