ONZE VISIE


Snelle service

Wij houden de lijnen binnen onze organisatie kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Dit houdt ons flexibel en zorgt er voor dat we altijd in kunnen spelen op eventuele veranderingen van jouw wensen.

Kwaliteit

Onze partners worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en service. Zo kunnen wij duurzame en comfortabele kleding leveren voor een breed scala aan dragers. Van een zzp’er tot large accounts met een groot aantal dragers.

Recht door zee

We zijn eerlijk, open en direct waardoor je direct weet waar je als klant aan toe bent en wat je aan ons hebt. Dus geen broodje aap verhalen.

Over ons


Ons verhaal

Nadat wij zelf op zoek zijn gegaan naar werkkleding voor onze bestaande onderneming, kwamen wij erachter dat het huidige aanbod van bedrijven, welke werkkleding met service aanbieden, erg beknopt is. Wij zijn sinds juni 2019 gestart met het verkopen van bedrijfskleding en met succes. Nu, december 2019, beschikt Van der Heijden Workwear al over een showroom met 3 hardloop merken en verschillende nevenmerken welke we ook aan de klant kunnen brengen wanneer daar vraag naar is.

Goede service

Betrouwbaarheid

Enthousiasme

Flexibiliteit

Out of the box

LEX VAN DER HEIJDEN:

Na 3 jaar ondernemend te zijn in de branche van het luxueus optuigen van vrachtwagens is het tijd om uit te breiden met werkkleding. ‘Eigenlijk is het een beetje uit de hand gelopen toen klanten vroegen of we geen totaalpakket konden leveren, dus ook bedrukte kleding en beschermingsmaterialen’.

Het ondernemen stroomt door het bloed en momenteel werk ik met 7 mensen in de 2 ondernemingen. We zijn gedreven en streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteits- en servicegraad.